Steam wallet code kopen

Andere valuta kiezen  
 
Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Steam tegoed kopen met een Steam wallet code

Gebruik een Steam wallet code om je Steam wallet eenvoud op te waarderen. De Steam wallet code is een prepaid cadeaukaart die je kunt inwisselen op je Steam account.

Na betaling verschijnt er een Steam wallet code op je scherm die je kunt inwisselen op je Steam account. Hierdoor heb je geen creditcard meer nodig om te shoppen in de Steam Store. De Steam wallet code is eenvoudig afrekenen met o.a. iDEAL, Mister Cash en Bitcoin.

Wat is een Steam wallet code?

De Steam wallet code is een prepaid cadeaukaart. Deze kaart kun je kopen in de winkel, er zijn Steam cards van €10, €20 en €50. Op de achterkant van de Gift Card staat een code die je kunt inwisselen op je Steam account, deze Steam wallet codes kun je bij bij ons kopen met onder andere IDeal en mister cash.

De Steam wallet code kun je inwisselen op je Steam account waarmee je Steam wallet saldo direct word opgewaardeerd. Gebruik je Steam Saldo op alle content te kopen in de Nederlandse Steam Store!

Print op cadeaupapier

Wil je een Steam wallet code cadeau doen?? Print de Steam wallet code dan op cadeaupapier, hiermee heb je gemakkelijk en snel het ideale cadeau!

We hebben verschillende soorten cadeaupapier waar je uit kunt kiezen, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Hoe wissel ik mijn Steam wallet code in?

Om een Steam wallet code te wisselen heb je een Steam account nodig. Gebruik onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Steam code handmatig in:

  • Open Steam en log in met je Steam account.
  • Klik in het Steam menu op 'Games'.
  • Klik op 'Een Steam-poremmoneecode inlossen'.
  • Geef de Steam wallet code op die je bij ons hebt gekocht en wissel deze in.

Meer informatie over het inwisselen van een Steam wallet code vind je in onze Steam handleiding.